Kolubara Turs logo

Turistička agencija
"KOLUBARA-TURS"
11550 Lazarevac
Đure Jakšića b.b
Tel. 011/8123 323, 8122 183
e-mail: kolturs@sezampro.yuJul 2005.

Od početka avgusta 2005. u odmaralište REIK Kolubara stižu košarkaši kluba "Mladost" iz Zemuna a kasnije i omladinci košarkaškog kluba "Čukarički".27.april 2005.

Do kraja školske godine u odmaralištu REIK Kolubara svakih nedelju dana se smenjuju deca iz škola širom Srbije. Smeštaj je odličan, ishrana takođe. U svakoj smeni je i animator koji deci osmišljava programe. Deca su vrlo zadovoljna boravkom na Rajcu. Osoblje odmarališta je na raspolaganju deci i pratiocima i vrlo ljubazno ispunjavaju i neke vanredne zahteve. Pored šetnji po Rajcu, deca redovno koriste sportski teren


18. mart 2005.
Na Rajcu se od 18-20. marta 2005. održava Seminar za sindikalne poverenike na nivou javnog preduzeća NIKOLA TESLA iz Obrenovca. Za organizaciju seminara je zadužen EPS koji obezbeđuje i predavače. Predviđeno je više tema na ovom seminaru. Seminar se održava u odmaralištu REIK KOLUBARA. Broj učesnika seminara je oko 30.


12. mart 2005.
U subotu 12. marta 2005. zahvaljujuci Turističkoj organizaciji Ljiga, “Zlatne ruke” iz Ljiga su pripremile tradicionalna jela za sve prisutne kao i goste. Umetnici su prikazali neke od svojih radova a glavna izložba se održava u Tuniskoj ambasadi u Beogradu u ponedeljak 14. marta. Zahvaljujuci direktoru Turističke organizacije iz Ljiga, gledate ove vredne fotografije na kojima su zabeleženi umetnici, njihovi radovi, ljubazni domaćini kao predsednik opštine Ljig koji je jos jednom došao da pozdravi drage goste na Rajcu.

8-18. mart 2005.
Na Rajcu se, od 8.-18. marta 2005. održava medjunarodni susret umetnika iz Bugarske, Italije, Kanade, Francuske, USA, Španije i Tunisa a u organizaciji Asocijacije lepih umetnosti iz Beograda i Agencije “Kolubara-turs” iz Lazarevca. Dobrodošlicu umetnicima su poželeli predstavnici valjevskog okruga, predstavnik ambasade Tunisa, predstavnica Asocijacije lepih umetnosti i predsednik opštine Ljig kao i direktor Turisticke organizacije iz Ljiga. Prvi dan ( 9.mart) su umetnici proveli u pripremama za rad uz svesrdnu pomoć osoblja odmarališta na čelu sa upravnikom.

 Kolubara Turs objekti

Ceo kompleks se sastoji od tri zidana objekta apartmanskog tipa,
restorana, recepcije prodavnice i sportskih terena.
Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i centralno grejanje.
Pored najma apartmana nudimo i usluge punog pansiona
kao i drugih vidova ishrane u restoranu koji je sastavni deo objekta.

 

Rezervacije i informacije možete dobiti:
preko agencije "Kolubara-turs" na telefon 011/8122-183, e-mail kolturs@sezampro.yu
ili direktno na Rajcu - recepcija 014/80-255 i restoran 014/80-281