Planinarski dom "Čika Duško Jovanović" | Odmaralište Poštanske štedionice
      Izviđački centar Saveza izviđača Srbije |
Odmaralište REIK-a Kolubara


Rajac trenutno nudi više smeštajnih kapaciteta. Ako ste zainteresovani za boravak na Rajcu, a takođe i za organizaciju seminara, proslava, banketa, ekskurzija, pošaljite nam vaš zahtev e-mailom, a mi ćemo pokušati da vam obezbedimo sve potrebne informacije u što kraćem roku. E-mail: info@rajac.net.


Planinarski dom "Čika Duško Jovanović"

Planinarski dom Na planini Rajac nalazi se Planinarski dom "Čika Duško Jovanović", sagrađen 1952/53. godine od strane planinarskog društva "Pobeda". Kapacitet doma je 70 ležaja. Dom raspolaže sa 20 dvokrevetnih soba i jednom velikom sobom od 20 krevata. Kupatila su zajednička.
Odmaralište Poštanske štedionice

Odmaraliste Postanske stedionice Objekat Poštanske štedionice, izgrađen i skladno ukomponovan u jedinstvenu celinu sa domom ima kapacitet od 35 ležaja. Sobe su dvokrevetne sa kupatilima.

Ishrana je organizovana u istom objektu u restoranu "Zlatni bokal" vlasnika Despotović RadojiceIzviđački centar Saveza izviđača Srbije (u završnoj fazi renoviranja)


Nalazi se u neposrednoj blizini Planinarskog doma u objektu nekadašnjeg Doma SSUP. Centar raspolaze sa ukupno 9 soba: dvokrevetnih, četvorokrevetnih i šestokrevetnih u kojima ima 40 ležajeva. Pored objekta je uređen prostor za šatore kapaciteta 60 ležajeva. Centar raspolaže sa neophodnom kamp opremom. >opširnije>

Odmaralište REIK-a Kolubara

Kolubara TursCeo kompleks se sastoji od tri zidana objekta apartmanskog tipa, restorana, recepcije, prodavnice i sportskih terena. Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i centralno grejanje. Pored najma apartmana nudimo i usluge punog pansiona kao i drugih vidova ishrane u restoranu koji je sastavni deo objekta. Rezervacije i informacije možete dobiti: preko agencije Kolubara-turs na telefon 011 8122-183, ili direktno na Rajcu - recepcija 014 80-255 i restoran 014 80-281


POVRATAK NA VRH